2015. március 20.

Napfogyatkozás

Tudom, néha komolytalan vagyok, de nekem most ez a cikk jött be legjobban a napfogyatkozást illetően:
"A Napfogyatkozást megnyitja Orbán Viktor, Magyarország Miniszterelnöke.(...)
Az országos eseményen a középiskolások részvétele kötelezően választható, de erősen ajánlott. Az M1 Nemzeti Hírtelevízió megkísérli majd a Napfogyatkozás élő közvetítését; a kiküldött tudósító Hende Csaba speciális látcsövén át követi majd izgalomtól bizsergő mellbimbókkal az eseményeket. 

A Kormány egyben cáfolja azokat az ellenzéki és külföldi lapokban megjelent híreszteléseket, miszerint a Nap ellopására készülne. A lakosság déli tizenkét órakor teljes egészében visszakapja központi csillagunkat, amely vasárnaponként is működni fog, sőt néha éjszaka is süt majd, amint azt a közmédia meteorológiai szakértői már jelezték. Kormányunk nem a naplopók, hanem a keményen dolgozó kisemberek kormánya!
A Kormány egyben tájékoztatja a lakosságot, hogy 2015 augusztusában nagyszabású csillaghullást is rendez. A csillaghullás minden honfitársunk számára ingyenesen megtekinthető lesz, de a Médiahatóság döntése értelmében a késői időpontra való tekintettel 12 éven aluliak számára csak szülői kísérettel."