2013. február 19.

Erről most komolyan

Szinte az utolsó pillanatban, látható szinten már semmit nem remélve kaptunk egy lehetőséget, hogy rendezni tudjuk az E.on felé a tartozásunkat. Olyasvalakitől jött a segítség, akinek gondolkodása, életszemlélete mindig is példaértékű volt számomra, nagyon szeretem és tisztelem őt. Meg kell mondjam, fel sem merült bennem, hogy segíthetne, épp ezért nem is kerestem a jelenlegi helyzetben, hisz komoly összegről volt szó... S mégis. A szolgáltató is korrekt volt, a fizetés pillanatában elindította a törlést, azaz nem kerül sor a gázóracserére, lesz fűtés és meleg víz. Nincsenek arra szavak, mennyire hálásak vagyunk azért, hogy ha csak a jelenre vonatkozóan is, de megoldódott a helyzetünk.
Még vannak megoldandó feladataink, megoldásra váró helyzetek, de hiszem, hogy azokból is lesz kiút. Mert nem maradhatunk az út szélén...
Már tegnap délután megérkezett hozzánk a segítség, de addig nem szerettem volna róla írni, míg be nem fizettük az összeget, mindig is úgy tartottam, valamiben akkor lehetünk biztosak, ha már túl vagyunk rajta.

Köszönöm az elmúlt napokban való ránk gondolást, segítő szándékot, buzdítást, a kimondott és ki nem mondott imákat, amik nagyon sok erőt adtak nekünk!